Results 1 to 4 of 4

Thread: Thunderbird 3 RC2 one small issue

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    USA
    Posts
    163

    Question Thunderbird 3 RC2 one small issue

    I have download and installed thunderbird 3RC2 and it works great
    except for one small problem. When you click on link in an email nothing
    happens, if you right click and select open in browser nothing happens.

    I would like to find a fix for this issue, it seems small but it gets under ones
    skin after a few attempts at opening a link.

    I have looked into kcontrols browser selections and its set to firefox. I changed
    it to the three other browser I had installed and nothing changed. It seems that
    Thunderbird is completely unaware of the presence of any web browser.

    If anyone knows how to configure thunderbird to use a web browser
    I would love to learn how.

    If your looking to install thunderbird 3 rc2 just go to the webpin and search
    for Thunderbird and select "Mozilla Thunderbird (3.0.0)". This is the RC2
    Release even though it doesn't have rc2 behind it.

    Webpin


    Spec's
    11.2 | 32bit install | kde 4.3 | Firefox and konqueror are installed and working

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    26,518
    Blog Entries
    37

    Default Re: Thunderbird 3 RC2 one small issue

    Quote Originally Posted by magabooks View Post
    I have download and installed thunderbird 3RC2 and it works great except for one small problem. When you click on link in an email nothing happens, if you right click and select open in browser nothing happens.
    I had that problem with thunderbird 3 on openSUSE-11.2 with KDE-4.3.1. As soon as I updated to KDE-4.3.4 the problem went away.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    26,518
    Blog Entries
    37

    Default Re: Thunderbird 3 RC2 one small issue

    Quote Originally Posted by oldcpu View Post
    I had that problem with thunderbird 3 on openSUSE-11.2 with KDE-4.3.1. As soon as I updated to KDE-4.3.4 the problem went away.
    Re: the above, ... a link:
    Howto: Upgrade KDE4.3.1 to KDE4.3.4 in openSUSE 11.2 - openSUSE Forums

    ... but I can't say that was a definitive cure for the thunderbird link problem - it just worked for me, and to coin a phrase: YMMV.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    USA
    Posts
    163

    Thumbs up Fix Works

    Your fix works upgrading kde 4.3.1 to 4.3.4 does get thunderbird to work.

    Upgrade Howto

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •