Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Flash bug with links

  1. #1

    Default Flash bug with links

    Hi
    flash is not correct. ie. i can't click on links in flash movies.
    What to do?
    Cheers Michael

  2. #2

    Default Re: Flash bug with links

    anyone help?

  3. #3

    Default Re: Flash bug with links

    On Wed, 02 Dec 2009 12:46:01 +0000, mik334 wrote:

    > anyone help?


    Yes, but please, post an URL sample so people can check :-)

    Greetings,

    --
    Camaleón

  4. #4

    Default Re: Flash bug with links

    sgier.com
    etc.
    Many thanks

  5. #5

    Default Re: Flash bug with links

    On Wed, 02 Dec 2009 13:26:01 +0000, mik334 wrote:

    > sgier.com
    > etc.
    > Many thanks


    http://www.sgier.com works fine for me.

    By "works fine" I mean that I can click on the top menu (home / firma...)
    and I get the information presented at the bottom.

    "Kontact" item just opens my e-mail client to send and e-mail to the
    specified address.

    All seems quite normal. Maybe others can male another comments :-?

    P.S. I am using flashplayer plugin downloaded from Adobe site (64 bits
    plugin).

    Greetings,

    --
    Camaleón

  6. #6

    Default Re: Flash bug with links

    the 32bit version is broken!

    any help?

  7. #7

    Default Re: Flash bug with links

    On Wed, 02 Dec 2009 17:16:02 +0000, mik334 wrote:

    > the 32bit version is broken!
    >
    > any help?


    And how did you conclude that? :-)

    Wait for other users can confirm thta point.

    Greetings,

    --
    Camaleón

  8. #8
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    26,549
    Blog Entries
    37

    Default Re: Flash bug with links

    Quote Originally Posted by mik334 View Post
    the 32bit version is broken!

    any help?
    Let me guess ... you are using openSUSE-10.3 ??? Bad guess?

    How about advising:
    • what version of openSUSE?
    • what desktop? KDE4 ? gnome ?
    • what is output of:
      rpm -qa '*flash*'
      rpm -qa '*Mozilla*'
      rpm -qa '*ecko*'
      rpm -qa '*plug*'
      rpm -qa '*layerplug*'
      [in some cases there will be no response]
    Please check your PCM settings in your mixer when playing flash to ensure audio is not muted nor too low.

  9. #9

    Default Re: Flash bug with links

    No I'm using only standard openSuse 11.2 32bit

    if anyone got flash links working with the mentioned site we should discuss

  10. #10
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Wisconsin, USA
    Posts
    187

    Default Re: Flash bug with links

    Are you using GNOME or KDE? Is desktop effect turned on of off?
    openSUSE 11.3 GM + M$ Win Vista HP TX1316au AMD Athlon 64 X2 Mobile TK-55, nVidia GeForce Go 6150

    openSUSE 11.3 GM + M$ Win 7 HP dm-3 AMD Neo X2 L335, ATI Mobility Radeon HD 3200

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •