Results 1 to 7 of 7

Thread: KDE 4.3 and Suse 11.2 Sound themes

  1. #1

    Default KDE 4.3 and Suse 11.2 Sound themes

    How do I turn off the login/logout sounds? What about the "you plugged/unplugged the power" sounds and other such things. I have looked everywhere and turned off everything I can find (with the exception of turning sound off completely) and those annoying sounds are still present. Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,729
    Blog Entries
    20

    Default Re: KDE 4.3 and Suse 11.2 Sound themes

    System Settings
    Notifications
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3

    Default Re: KDE 4.3 and Suse 11.2 Sound themes

    Quote Originally Posted by caf4926 View Post
    System Settings
    Notifications
    Been there, shut it all off and they are still active.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,729
    Blog Entries
    20

    Default Re: KDE 4.3 and Suse 11.2 Sound themes

    It is possible, just check thru ALL the settings
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  5. #5

    Default Re: KDE 4.3 and Suse 11.2 Sound themes

    I had this problem too, open up Kmix in the taskbar, then configure channels, and (can't remember exactly which channel but it has a mono in it) select "master mono" and mute the channel. That should work.

  6. #6

    Default Re: KDE 4.3 and Suse 11.2 Sound themes

    Quote Originally Posted by Anonymous1986 View Post
    I had this problem too, open up Kmix in the taskbar, then configure channels, and (can't remember exactly which channel but it has a mono in it) select "master mono" and mute the channel. That should work.
    Thanks, will try that when I get home.

  7. #7

    Default Re: KDE 4.3 and Suse 11.2 Sound themes

    Quote Originally Posted by caf4926 View Post
    It is possible, just check thru ALL the settings
    Yup, every single one of them is shut off/disabled/no sound associated with them and I still get that annoying logon/off sound as well as the sounds for power and internet being connected/disconnected.

    Any other ideas?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •