Results 1 to 4 of 4

Thread: Thunderbird

  1. #1
    Kevin Miller NNTP User

    Default Thunderbird

    Following some online updates, Thunderbird now reports this when I try
    to send to some newsgroups:

    "Sending of message failed.
    Please verify that your Mail & Newsgroups account settings are correct
    and try again."


    None of the account settings changed, and I was able to post before.
    Anybody else seeing this? Any cures?

    ....Kevin
    --
    Kevin Miller - http://www.alaska.net/~atftb
    Juneau, Alaska
    In a recent survey, 7 out of 10 hard drives preferred Linux
    Registered Linux User No: 307357, http://counter.li.org

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,729
    Blog Entries
    20

    Default Re: Thunderbird

    I did see a thread yesterday mention this. But it is not happening to me. I am using the version from default not the build service.
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Kevin Miller NNTP User

    Default Re: Thunderbird

    On 11/29/2009 07:26 PM, caf4926 wrote:
    >
    > I did see a thread yesterday mention this. But it is not happening to
    > me. I am using the version from default not the build service.


    Mine is default too. Saw one thread on the Mozilla list that mentioned
    enigmail, but I'm not using that as far as I know...

    --
    Kevin Miller - http://www.alaska.net/~atftb
    Juneau, Alaska
    In a recent survey, 7 out of 10 hard drives preferred Linux
    Registered Linux User No: 307357, http://counter.li.org

  4. #4

    Default Re: Thunderbird

    were you already able to solve this ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •