Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Evolution is missing some icons in 11.2

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    GMT-7
    Posts
    382

    Default Evolution is missing some icons in 11.2

    My Evolution client is showing me the "missing icon" icon for the "Send / Receive" button as well as the icon for a meeting request.

    I am running Evolution (a GNOME app) on KDE, which I hope is a supported combination...?

    Am I missing an icon package? If so, can someone tell me which one?

    Thanks!
    Desk: AMD Phenom II X4 945 8GB RAM Radeon HD 3300 Arch Linux Xfce 4.8
    Lap: Intel 2.13GHz Core i3 M330 8GB RAM nVidia GeForce 310M Arch Linux KDE 4.7.3

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    United States
    Posts
    13

    Default Re: Evolution is missing some icons in 11.2

    Do you have the Gnome icon package installed?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    GMT-7
    Posts
    382

    Default Re: Evolution is missing some icons in 11.2

    I think so - I have the following, which one do you think I'm missing?
    Code:
    ~> rpm -qa | grep icon
    OpenOffice_org-icon-theme-oxygen-3.1.1.4-1.1.4.noarch
    OpenOffice_org-icon-theme-crystal-3.1.1.4-1.1.4.noarch
    gnome-icon-theme-2.28.0-2.2.noarch
    OpenOffice_org-icon-theme-galaxy-3.1.1.4-1.1.4.noarch
    OpenOffice_org-icon-theme-hicontrast-3.1.1.4-1.1.4.noarch
    oxygen-icon-theme-4.3.1-2.1.noarch
    oxygen-icon-theme-scalable-4.3.1-2.1.noarch
    hicolor-icon-theme-0.10-105.2.noarch
    Last edited by twelveeighty; 28-Nov-2009 at 19:48. Reason: formatting
    Desk: AMD Phenom II X4 945 8GB RAM Radeon HD 3300 Arch Linux Xfce 4.8
    Lap: Intel 2.13GHz Core i3 M330 8GB RAM nVidia GeForce 310M Arch Linux KDE 4.7.3

  4. #4
    Joris_M NNTP User

    Default Re: Evolution is missing some icons in 11.2

    Hi,

    I have the same problem. I installed the default kde4 and after that installed evolution by the package manager. Now the send/receive button is missing the icon (instead is a red cross).

    best regards,

    Joris

  5. #5

    Default Re: Evolution is missing some icons in 11.2

    Quote Originally Posted by Joris_M View Post
    Hi,

    I have the same problem. I installed the default kde4 and after that installed evolution by the package manager. Now the send/receive button is missing the icon (instead is a red cross).

    best regards,

    Joris
    Me too, but since that's the least of my problems with Evolution, I haven't bothered to look very deeply.

    Hmm, maybe I shouldn't be so negative, but I'll leave it anyway to add "gravitas" to the post.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    GMT-7
    Posts
    382

    Default Re: Evolution is missing some icons in 11.2

    ... but since that's the least of my problems with Evolution, I haven't bothered to look very deeply
    Can you give more details? I am evaluating switching my work laptop from 11.1 to 11.2 and Evolution has to work. What problems do you see?
    Desk: AMD Phenom II X4 945 8GB RAM Radeon HD 3300 Arch Linux Xfce 4.8
    Lap: Intel 2.13GHz Core i3 M330 8GB RAM nVidia GeForce 310M Arch Linux KDE 4.7.3

  7. #7

    Default Re: Evolution is missing some icons in 11.2

    I have the icon missing that the OP was talking about.

    I also have a thread open about default browser under Evolution running under KDE. It defaults to Epiphany and no-one can seem to help me to change the default. More worrying is that if you have more than one or two emails to expunge, I get a message at the bottom that says "Error expunging emails" (or something like that) and the only way I can get the mails deleted is to delete all the Evolution "*index" files and restart.

    Then it works fine for an hour or two and it starts again.

    I'm not a really happy camper - I updated from SUSE 10.3 to 11.2.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    GMT-7
    Posts
    382

    Default Re: Evolution is missing some icons in 11.2

    @msr7x57: I put the fix to the Firefox link problem in your other thread.

    I can't reproduce your expunge problem. I emptied my trash with lots of emails and it was happy. Are you using IMAP or POP?
    Desk: AMD Phenom II X4 945 8GB RAM Radeon HD 3300 Arch Linux Xfce 4.8
    Lap: Intel 2.13GHz Core i3 M330 8GB RAM nVidia GeForce 310M Arch Linux KDE 4.7.3

  9. #9

    Default Re: Evolution is missing some icons in 11.2

    Quote Originally Posted by twelveeighty View Post
    @msr7x57: I put the fix to the Firefox link problem in your other thread.

    I can't reproduce your expunge problem. I emptied my trash with lots of emails and it was happy. Are you using IMAP or POP?
    Hi - I'll answer you in the other thread.

  10. #10
    Joris_M NNTP User

    Default Re: Evolution is missing some icons in 11.2

    Hi,

    By now my evolution has no missing send/receive icon. I don't know for sure how I fixed it though. I noticed that the mail-send-receive.png icon wasn't present in the /usr/share/icons/oxygen/??x??/actions directory. So i copied the icons from /usr/share/icons/tango/??x??/actions/mail-send-receive.png to the oxygen directory. This didn't seem to work so I copied the mail-send-receive.png to some more icon direcoty's. Nothing seemed to work, however the next day (after a restart) the icon was ok.

    greetz Joris

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •