Results 1 to 3 of 3

Thread: Dolphin settings

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Mexico and Sweden
    Posts
    1,326

    Default Dolphin settings

    KDE 4.3.1 - Dolphin > Settings > Configure Dolphin. The "Apply" button does not highlight or work. The "OK" button does not change settings. Even running as root.

    Anyone come across this?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,734
    Blog Entries
    20

    Default Re: Dolphin settings

    No issues like that here. You could try re-naming all your dolphin config files in hidden home section, it would be a bit drastic to start a complete new .kde4
    You can test it by creating a new user, login there and see if the same is true there. If it works ok, then you know you have some borked config files in .kde4
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Mexico and Sweden
    Posts
    1,326

    Default Re: Dolphin settings

    Odd solution. As soon as I went to "View Modes" and selected a different "Custom Font", the apply button highlighted and I was able to change to "Details" view and save the setting. On checking if it had set, the setting had reverted to "Icons" view BUT Dolphin now starts in "Details" view and with the applied font.

    Thanks for the suggestion.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •