Results 1 to 3 of 3

Thread: opensuse 11.2 lm_sensors failed

  1. #1

    Default opensuse 11.2 lm_sensors failed

    lm_sensors failed after configuration by sensors-detect.

    server3:~ # rclm_sensors start
    Starting up sensors: failed


    /etc/sysconfig/lm_sensors
    --------------------------------
    # Generated by sensors-detect on Thu Nov 12 20:13:39 2009
    ## Path: Hardware/Sensors
    ## Description: Defines the modules to used
    ## Type: string
    ## ServiceRestart: lm_sensors
    ## Default: ""
    #
    # This file is sourced by /etc/init.d/lm_sensors and defines the modules to
    # be loaded/unloaded.
    #
    # The format of this file is a shell script that simply defines variables:
    # HWMON_MODULES for hardware monitoring driver modules, and optionally
    # BUS_MODULES for any required bus driver module (for example for I2C or SPI).

    HWMON_MODULES="f71805f"

    # For compatibility reasons, modules are also listed individually as variables
    # MODULE_0, MODULE_1, MODULE_2, etc.
    # You should use BUS_MODULES and HWMON_MODULES instead if possible.

    MODULE_0=f71805f
    ----------------------------------


    After removed content this file lm_sensors started.

  2. #2

    Default Re: opensuse 11.2 lm_sensors failed

    Hi,

    did you make any progress on this subject? I see the same issue.

  3. #3

    Default Re: opensuse 11.2 lm_sensors failed

    See Bug 13967 – Revert "ACPICA: Remove obsolete acpi_os_validate_address interface" regression
    Add acpi_enforce_resources=lax to your kernel boot options.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •