Results 1 to 4 of 4

Thread: Googleearth & 11.2 x64 - all black

  1. #1
    google01103 NNTP User

    Default Googleearth & 11.2 x64 - all black

    It loads and seem to function but map screen is
    black

    No errors are shown when opened in a konsole,
    though a window opens and closes almost immediately
    when it starts. Running latest version.


    --
    openSuse 11.2 x64bit, KDE4.x Factory, Opera weekly

  2. #2
    Camalen NNTP User

    Default Re: Googleearth & 11.2 x64 - all black

    google01103 wrote:

    > It loads and seem to function but map screen is
    > black
    >
    > No errors are shown when opened in a konsole,
    > though a window opens and closes almost immediately
    > when it starts. Running latest version.


    I would suspect that behavior comes from the vga driver.

    What vga card and what driver is installed on your box?

    If you are using any proprietary driver (from "ati" or "nvidia") you can try
    with the open one ("radeonhd" or "nv") and test if that works.

    BTW, browse the web for that problem as I think is commom and also, take a
    look into GE linux forums.

    http://www.google.com/search?hl=en&q...&aq=f&oq=&aqi=

    Greetings,

    --
    Camalen

  3. #3
    google01103 NNTP User

    Default Re: Googleearth & 11.2 x64 - all black

    Camaleón wrote:

    > google01103 wrote:
    >
    >> It loads and seem to function but map screen

    is
    >> black
    >>
    >> No errors are shown when opened in a konsole,
    >> though a window opens and closes almost

    immediately
    >> when it starts. Running latest version.

    >
    > I would suspect that behavior comes from the

    vga driver.
    >
    > What vga card and what driver is installed on

    your box?
    >
    > If you are using any proprietary driver (from

    "ati" or "nvidia") you
    > can try with the open one ("radeonhd" or "nv")

    and test if that works.
    >
    > BTW, browse the web for that problem as I think

    is commom and also,
    > take a look into GE linux forums.
    >
    >

    http://www.google.com/search?hl=en&q...&aq=f&oq=&aqi=
    >
    > Greetings,
    >

    I had Google'd and didn't see anything relevant,
    as it had worked on 11.1 I figure it could be a
    11.2 issue maybe something caused by the lack of
    a xorg config file.

    Would appreciate knowing if other see this or not
    --
    openSuse 11.32 x64bit, KDE4.3.3, Opera weekly

  4. #4
    Camalen NNTP User

    Default Re: Googleearth & 11.2 x64 - all black

    google01103 wrote:

    > I had Google'd and didn't see anything relevant,
    > as it had worked on 11.1 I figure it could be a
    > 11.2 issue maybe something caused by the lack of
    > a xorg config file.


    I doubt it :-)

    If that is your case, just add an xorg.conf file and test.

    > Would appreciate knowing if other see this or not


    It worked without any glitches on openSUSE 11.2 (RC2) on my system (64 bits,
    intel Q965 vga).

    Greetings,

    --
    Camalen

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •