Results 1 to 3 of 3

Thread: mypaint not starting

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    netherlands
    Posts
    582

    Default mypaint not starting

    I Have installed mypaint :

    Software.openSUSE.org

    opensuse 11.1 kde 4.3 64 bits

    But it is not starting:
    Try to start it manually to see some errors:

    linux-wuse:/usr/bin # ./mypaint

    We are not correctly installed or compiled!
    script: "./mypaint"

    Traceback (most recent call last):
    File "./mypaint", line 54, in <module>
    from lib import mypaintlib
    ImportError: No module named lib
    linux-wuse:/usr/bin # ./mypaint

    We are not correctly installed or compiled!
    script: "./mypaint"

    Traceback (most recent call last):
    File "./mypaint", line 54, in <module>
    from lib import mypaintlib
    ImportError: No module named lib


    Can anybody help me with this ?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    netherlands
    Posts
    582

    Default Re: mypaint not starting

    solved had to install python-numpy

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,487
    Blog Entries
    15

    Default Re: mypaint not starting

    Quote Originally Posted by anton
    I Have installed mypaint :

    'Software.openSUSE.org' (http://software.opensuse.org/search)

    opensuse 11.1 kde 4.3 64 bits

    But it is not starting:
    Try to start it manually to see some errors:

    linux-wuse:/usr/bin # ./mypaint

    We are not correctly installed or compiled!
    script: "./mypaint"

    Traceback (most recent call last):
    File "./mypaint", line 54, in <module>
    from lib import mypaintlib
    ImportError: No module named lib
    linux-wuse:/usr/bin # ./mypaint

    We are not correctly installed or compiled!
    script: "./mypaint"

    Traceback (most recent call last):
    File "./mypaint", line 54, in <module>
    from lib import mypaintlib
    ImportError: No module named lib


    Can anybody help me with this ?
    Hi
    That sounds like my package which is has been disabled, hmmmmm.

    Will have another look at it today sometime and see if there are any
    updates before rebuilding it for you.

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64) Kernel 2.6.27.37-0.1-default
    up 16:24, 3 users, load average: 0.13, 0.36, 0.38
    GPU GeForce 8600 GTS Silent - CUDA Driver Version: 190.18


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •