Results 1 to 2 of 2

Thread: Yast sw manager error when loading module

  1. #1
    google01103 NNTP User

    Default Yast sw manager error when loading module

    "There was an error in the repository
    initialization.Parse error"

    All enabled repo's appear populated and all
    functionality works (seaches, updates, installing).
    Looked at the zypper logs but didn't see anything
    obvious.

    Is this an erroneous error or just a warning? What
    log file should I look at? Or should I just ignore?

    thanks
    --
    openSuse 11.1 x64bit, KDE4.x Factory, Opera weekly

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,825
    Blog Entries
    1

    Default Re: Yast sw manager error when loading module

    If you can, skip it.
    Sometimes this can happen cause they are updating the xml file.
    If you look here Index of /distribution/11.1/repo/oss/suse/repodata you can see there are several xml files. Another place YaST may look is Index of /distribution/11.1/repo/oss in which if you notice directory.yast and control.xml, these files also get updated. They must be when packages are updated or changed. Now I'm not saying that the repo you are having trouble with is the one I post here. I just used this as an example.
    ______________________________________________________________________________________
    Don't ask "if" something can be done, for it can always be done. Rather instead ask "How" can it be done.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •