Results 1 to 3 of 3

Thread: No Stereo sound running the Live CD...

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mexicali, Baja California Mexico
    Posts
    19

    Smile No Stereo sound running the Live CD...

    HI everyone, I plan to install SUSE 11.1 in my Acer Aspire and I have to say that just being and posting in this forum-community is very cool.

    I successfully downloaded the liveCD GNOME, and of course I tried it first without installing, EVERYTHING works in my laptop, just the "problem" is as I mentioned in the title, when I open sound configuration only shows "mono" and not more options for more quality sound settings, is that normal?....when I make the install, stereo settings or more quality audio options will appear?

    Acer Aspire 5810tz 4GB RAM 300 HD, U2700@1.30 GHz

    Thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,857
    Blog Entries
    20

    Default Re: No Stereo sound running the Live CD...

    More than likely, the answer to that is yes. But it may require configuration.
    FYI the DVD will give a more complete install initially. It's OK to use the CD though.
    NEW Users - Suse-11.1 Pre-installation PLEASE READ - openSUSE Forums

    SDB:AudioTroubleshooting - openSUSE
    Tumbleweed_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Mexicali, Baja California Mexico
    Posts
    19

    Default Re: No Stereo sound running the Live CD...

    OK I'll try the installation, and see what happens.

    Thank you very much

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •