Results 1 to 3 of 3

Thread: Printer problem

  1. #1

    Default Printer problem

    I installed 3 HP USB printers on a 11.1 box to access via samba. The first 2 work just fine.

    The last one, an HP 2420d is recognized and installed. The problem is that after it is installed it can't even print a text page. All I get is a communications error with no details at all.

    It doesn't matter which of the 3 listed drivers are used, or if I installed via cups, yast or the hplip utility. The result is the same. The printer does work as it was moved from a Windows box.

    The install is fully updated. Yes, the printer is turned on.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,857
    Blog Entries
    20

    Default Re: Printer problem

    Did you try a different usb connection cable or different socket on the box?
    Tumbleweed_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    23,704
    Blog Entries
    1

    Default Re: Printer problem

    FWIW, a similar complaint I found here. I also had a look at this reference. Do you have the hplip package installed from openUSUSE repos? I don't have much experience with HP printers, but AFAIK there are HP-specific config tools that may be better to use. (hp-setup for example).

    Any HP printer users out there?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •