Results 1 to 2 of 2

Thread: WLAN: wpa_supplicant shows error

  1. #1

    Default WLAN: wpa_supplicant shows error

    Hi there,

    I use a AVM Fritz! N USB stick with ndiswrapper, i was able to install ndiswrapper and wlan0 is there.

    But, when I do rcnetwork start I get this error:

    wlan0 starting wpa_supplicant
    ioctl[SIOCSIWPMKSA]: Invalid argument
    ioctl[SIOCSIWPMKSA]: Invalid argument

    and wlan0 just does nothing, cannot connect to the router...

    What is up there? Is wpa_supplicant broken? What could I do?

    Thanx!

  2. #2
    Camalen NNTP User

    Default Re: WLAN: wpa_supplicant shows error

    pinguin74 wrote:

    > I use a AVM Fritz! N USB stick with ndiswrapper, i was able to install
    > ndiswrapper and wlan0 is there.
    >
    > But, when I do rcnetwork start I get this error:
    >
    > wlan0 starting wpa_supplicant
    > ioctl[SIOCSIWPMKSA]: Invalid argument
    > ioctl[SIOCSIWPMKSA]: Invalid argument
    >
    > and wlan0 just does nothing, cannot connect to the router...
    >
    > What is up there? Is wpa_supplicant broken? What could I do?


    Mmm... there was a bug (opened for opensuse 10.3) very similar to this one:

    Bug 408429 - wpa_supplicant gives error ioctl[SIOCSIWPMKSA]: Invalid
    argument
    https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=408429

    As per comment #6 on the above bug, I will try to test with another windows
    driver :-?

    Greetings,

    --
    Camalen

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •