Results 1 to 4 of 4

Thread: Installed moblinui when Iswitch2 it i just get white screen

  1. #1

    Default Installed moblinui when Iswitch2 it i just get white screen

    I installed the moblin ui with the goblin ui.ymp Index of /repositories/Moblin:/UI/openSUSE_11.1
    The installer said there were some conflicts that needed to be handled manually I'm not sure what they were I clicked ignore dependencies on a couple items I uninstalled something. When I logout and switch from gnome to the moblin user interface it only loads a white screen is there a way to uninstal a .ymp and retry with different options. I have extremely limited experience with linux.

  2. #2

    Default Re: Installed moblinui when Iswitch2 it i just get white scr

    http://i248.photobucket.com/albums/g...pendencies.jpg


    here's a screenshot of the manual configs I had to make if that helps I think i clicked ignore on most of them

    can I just track down those dependencies and install them?

    i intsalled the .ymp several times overtop of each other

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    32,317
    Blog Entries
    15

    Default Re: Installed moblinui when Iswitch2 it i just get white screen

    Quote Originally Posted by htdw3
    http://tinyurl.com/ya97j99


    here's a screenshot of the manual configs I had to make if that helps I
    think i clicked ignore on most of them

    can I just track down those dependencies and install them?

    i intsalled the .ymp several times overtop of each other
    Hi
    At a guess I would say the mirror your being redirected too may not
    have those rpms.

    Look here and to the right, click on the mirrors link for your
    respective missing rpms
    http://download.opensuse.org/repositories/Moblin:/UI

    I would change the repository (via YaST software repositories) and
    change the server name to the mirror rather than download.opensuse.org
    and re-run.

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64) Kernel 2.6.27.29-0.1-default
    up 5 days 18:56, 4 users, load average: 0.40, 0.29, 0.17
    GPU GeForce 8600 GTS Silent - CUDA Driver Version: 190.18


  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    32,317
    Blog Entries
    15

    Default Re: Installed moblinui when Iswitch2 it i just get white screen

    Quote Originally Posted by Malcolm
    Quote Originally Posted by htdw3
    http://tinyurl.com/ya97j99


    here's a screenshot of the manual configs I had to make if that helps I
    think i clicked ignore on most of them

    can I just track down those dependencies and install them?

    i intsalled the .ymp several times overtop of each other
    Hi
    At a guess I would say the mirror your being redirected too may not
    have those rpms.

    Look here and to the right, click on the mirrors link for your
    respective missing rpms
    http://download.opensuse.org/repositories/Moblin:/UI

    I would change the repository (via YaST software repositories) and
    change the server name to the mirror rather than download.opensuse.org
    and re-run.
    Hi
    Well just downloaded and installed the goblin UI (ASUS 1000HE
    netbook) without the errors you indicated, so I'm leaning towards a
    mirror issue...

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64) Kernel 2.6.27.29-0.1-default
    up 5:29, 2 users, load average: 0.13, 0.09, 0.02
    GPU GeForce 8600 GTS Silent - CUDA Driver Version: 190.18


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •