Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: Slow loading site

  1. #1

    Default Slow loading site

    I like to read the Trailerlife forum. Some days it loads quick but most days it times out it is so slow. It only has the problem with openSuse. I am running Kubuntu on a old computer and the site is very fast as it is on windows xp, yet when I go back to openSuse it is very slow at best. Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: Slow loading site

    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    188

    Default Re: Slow loading site

    ralphpam wrote:

    >
    > I like to read the Trailerlife forum. Some days it loads quick but most
    > days it times out it is so slow. It only has the problem with openSuse.
    > I am running Kubuntu on a old computer and the site is very fast as it
    > is on windows xp, yet when I go back to openSuse it is very slow at
    > best. Any ideas?
    >
    >

    Hiya,

    If after disabling ipv6 it's still slow you could try this (see link below)
    which worked for the TPL's botched up proxy configuration:

    http://www.torontopubliclibrary.ca/h...ndex.jsp#linux

    --
    kev.

  4. #4
    platinum NNTP User

    Default Re: Slow loading site

    > Any ideas?

    my idea are the same as they were in April and July of this year when
    you asked about the same site..

    however, since you say it works fine with Kubuntu you must therefore
    believe there is a bug in openSUSE's implementation--so, you ought to
    file a bug report on it so it can be fixed for all of us..

    http://en.opensuse.org/Submitting_Bug_Reports

    until it is fixed (i'm pretty sure you have waited FAR too long to get
    the fix into 11.2) you will just read in Kubuntu or XP..

    --
    platinum

  5. #5
    platinum NNTP User

    Default Re: Slow loading site


  6. #6

    Default Re: Slow loading site

    Platinum,

    You seem to be a negative person who likes to put down people who are not very experienced in Lunix. It would be people like you who would cause some people to give up on Linux.
    I am 65 years old and far from a computer expert and I am still trying to work out the problem. If you can not help someone why not keep to yourself. After all we all can not be experts in everthing as you seem to be. Most of us also do not seem to enjoy putting down people such as you. Get a life.

  7. #7
    platinum NNTP User

    Default Re: Slow loading site

    > You seem to be

    then, what i am and what i _seem_ to be to you are two very different
    things..

    sorry you didn't like my style..

    --
    platinum

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: Slow loading site

    @ralphpam
    Have you had any joy with your slow speeds?
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  9. #9
    platinum NNTP User

    Default Re: Slow loading site

    caf4926 wrote:
    > @ralphpam
    > Have you had any joy with your slow speeds?


    Kevin's fix made it ZOOM to life here!!

    i don't understand it (see cites below), but perhaps the openSUSE
    hackers could consider that kludge as part of the default
    install..(i've put it in my saved bag of tricks)

    once i got the site working took a look and found that their "Forum
    Technical Support" is aware of the problem and know how to fix it on
    the Linux user's end (a different way than what Kevin posted, which i
    does work here...i didn't try the trailerlife solution):

    http://www.trailerlife.com/cforum/In...9.cfm#23095629
    http://lwn.net/Articles/92727/
    http://inodes.org/blog/2006/09/06/tc...d-kernel-2617/

    i guess the poster with the problem here could have asked there and
    had a quick answer..

    --
    platinum

  10. #10
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Oz
    Posts
    11,727
    Blog Entries
    2

    Default Re: Slow loading site

    Interesting -- it times out or takes minutes to load the front page for me in both Ubuntu 9.04 and openSUSE 11.1

    The Toronto Public Lib fix by yu210148 works in Ububtu, but I didn't try it in openSUSE.
    Leap 42.3 & 15.1(Beta) &KDE
    FYIs from the days of yore

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •