Results 1 to 4 of 4

Thread: Having general problems with my KDE 4.3

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Caribbean
    Posts
    242

    Default Having general problems with my KDE 4.3

    Hi Guys,

    KDE 4.3 has been really good for me. The only this though, that its starting to become a tad bit unstable for me the more I use it. I mean like firefox would crash when i'm watching youtube. same as opera. the computer would start moving slow for a few seconds.
    Its basically the same sort of problems you get when XP has been used for months at a time and hte hard drive is full and what not.

    I'm thinking of re-installing the system. now because my bandwidth is kinda low where I am ( like 1.5Mbps), it takes forever to upgrade from KDE 4.1 to KDE 4.3.

    Is the milestone stable enough for me to try. If so, where can I download it. Plus, does it boot faster. I have an old PC at the office, old P4 with 4MB onboard video but it boots in 20 seconds running fedora 11 GNOME. I like that even though I hardly reboot it. Does the milestone even come close?

    Just point me in the direction and help the noob out
    Opensuse 11.3 KDE 4.4.4, Windows XP. Vostro 1500 with 2.0Ghz Core2Duo and 8400M GS and DELL wireless 1390 Card
    Office: PCLinuxOS KDE 4.3.5 Whitebox, 2GB RAM, 2.8GHz Pentium 4

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,772
    Blog Entries
    14

    Default Re: Having general problems with my KDE 4.3

    11.2 will be about the same. There's a couple of things you can do:
    Disable the Nepomuk indexer (through Systemsettings - Advanced)

    Start with a clean desktop, i.e. remove your old plasma files from your homedir.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Caribbean
    Posts
    242

    Default Re: Having general problems with my KDE 4.3

    ok, I will try that. But do you recommend going to to 11.2 milestone or sticking with 11.1?
    Opensuse 11.3 KDE 4.4.4, Windows XP. Vostro 1500 with 2.0Ghz Core2Duo and 8400M GS and DELL wireless 1390 Card
    Office: PCLinuxOS KDE 4.3.5 Whitebox, 2GB RAM, 2.8GHz Pentium 4

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,729
    Blog Entries
    20

    Default Re: Having general problems with my KDE 4.3

    Quote Originally Posted by sabbyman View Post
    ok, I will try that. But do you recommend going to to 11.2 milestone or sticking with 11.1?
    No, I don't recommend it.

    Think what may have changed since you upgraded, (I'm assuming it was OK at first?)
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •