Results 1 to 5 of 5

Thread: Cannot play audio/video

  1. #1

    Exclamation Cannot play audio/video

    hi
    i've just installed openSUSE11.1, and my system doesn't play .avi .mp3 .Xvid and stuff.(The audio hardware is installed and I hear the startup and shutdown musics)
    Under windows, i could install "k-lite mega codec pack" and get all such issues resolved in one go. How do i do the same in opensuse?
    Please help. I'm not an expert-please keep it simple.
    thanks :-)

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    26,525
    Blog Entries
    37

    Default Re: Cannot play audio/video

    Quote Originally Posted by digital_cow View Post
    hi
    i've just installed openSUSE11.1, and my system doesn't play .avi .mp3 .Xvid and stuff.(The audio hardware is installed and I hear the startup and shutdown musics)
    Under windows, i could install "k-lite mega codec pack" and get all such issues resolved in one go. How do i do the same in opensuse?
    Please help. I'm not an expert-please keep it simple.
    thanks :-)
    Take a read of this post, ... and apologies for the excessive pontification:
    openSUSE Forums - View Single Post - setting up your multimedia

  3. #3

    Default Re: Cannot play audio/video

    i figured that out on my own and saved myself a click. Thanks anyway. It's just that it feels a little weired to install stuff for mp3 playback-even my cell fone supports it without havin me to installl codecs. As an end user, people won't really care about coyrights and stuff- it's a 100 times easier to install a pirated copy of vista and then crack it, than to install codecs for linux. And a pirated copy of vista is free as well. :-)
    Anyway-thanks for your time- i've installed linux becaause i need it for school-i love microsoft:-)

  4. #4

    Smile Re: Cannot play audio/video

    And by the way- i needed a solution on how to fix the problem, not a lecture on what's "'open". I'm a student of computer science engineering, and i understand what's open. The link u posted isn't a solution, it's a lecture. Well at least the first part of it. Too juvenile for a "Global Moderator". :-)

  5. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    26,525
    Blog Entries
    37

    Default Re: Cannot play audio/video

    Quote Originally Posted by digital_cow View Post
    And by the way- i needed a solution on how to fix the problem, not a lecture on what's "'open". I'm a student of computer science engineering, and i understand what's open. The link u posted isn't a solution, it's a lecture. Well at least the first part of it. Too juvenile for a "Global Moderator". :-)
    Show me some one who can guess the levels of the people who they are trying to help, and I'll show you a rare person who has a functioning crystal ball. Me? I lost my crystal ball in a stock market crash a long time ago.

    If you want to rant, we have a forum place for that here: General Chit-Chat - openSUSE Forums

    Anyway, I wont' waste my time on you any more. You are now on my ignore list. Good bye.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •