Results 1 to 6 of 6

Thread: It's coming !! Equalizer in Amarok

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,645
    Blog Entries
    14

    Default It's coming !! Equalizer in Amarok

    Today in Amarok's git release for Factory, the Equalizer is back. It's not working yet, due to phonon not being able to use it, but I guess that will be coming too...

    I'll try to find out, follow and keep you posted.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,725
    Blog Entries
    20

    Default Re: It's coming !! Equalizer in Amarok

    Good news indeed.
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kentucky, USA
    Posts
    466

    Default Re: It's coming !! Equalizer in Amarok

    Awesome! Maybe it will land in 11.2. My laptop speakers sound like **** without an equalizer.
    Klaatu Barada Nikto

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,725
    Blog Entries
    20

    Default Re: It's coming !! Equalizer in Amarok

    Quote Originally Posted by 67GTA View Post
    Awesome! Maybe it will land in 11.2. My laptop speakers sound like **** without an equalizer.
    My Laptop speakers are so cr Ap the equalizer will not make up for it. Headphones - Now we are talking!
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kentucky, USA
    Posts
    466

    Default Re: It's coming !! Equalizer in Amarok

    Almost the same here. I bought a nice headphone set with separate volume/bass controls that kick butt. I'm using Exaile at the moment because the treble is too high with Amarok without an equalizer. I hat installing all those Gnome dependencies in KDE
    Klaatu Barada Nikto

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,725
    Blog Entries
    20

    Default Re: It's coming !! Equalizer in Amarok

    There are plenty still using amarok for kde3 from Packman
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •