Results 1 to 2 of 2

Thread: networkmanager crashes with wlan0 and eth0

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Location
    On a rock in the middle of the world's biggest puddle.
    Posts
    162

    Default networkmanager crashes with wlan0 and eth0

    So, I was setting up my new wireless router via eth0 which was and still is working. But, when I tried to use wlan0 networkmanager uses eth0. That I can understand; two nics on a same network can confuse the route tables and such. But, after disconnecting eth0 my wireless doesn't work; for the new wireless network and and old networks. The wlan0 interface does register in knetworkmanager; but does nothing. With out eth0 the icon just stays at the grayed out globe.

    I recently just wiped my box clean after that. (Had to repartition due to too small of a /srv partition.) I just want to know what to do or look for the next time it happens. Yeah, apparently the "Windows Fix" of rebooting and/or reinstalling the program didn't work either.
    [****... What'd I do to break this **** thing...]
    Acer Aspire 5610Z (OpenSUSE 11.3) / Gateway Solo 9550 (OpenSUSE 11.3) / Gateway Solo 9550 (Trisquel 4.0.1 TARANIS) / Toshiba Satellite (WIN7)
    FSF Member #8193
    DC808-1 / 2600 Honolulu

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    On a rock in the middle of the world's biggest puddle.
    Posts
    162

    Default Re: networkmanager crashes with wlan0 and eth0

    bump


    yeah... kde4 network manager still acting up....
    [****... What'd I do to break this **** thing...]
    Acer Aspire 5610Z (OpenSUSE 11.3) / Gateway Solo 9550 (OpenSUSE 11.3) / Gateway Solo 9550 (Trisquel 4.0.1 TARANIS) / Toshiba Satellite (WIN7)
    FSF Member #8193
    DC808-1 / 2600 Honolulu

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •