Results 1 to 5 of 5

Thread: Lost Start Icon On Desktop! Help!

  1. #1
    zioncebu NNTP User

    Question Lost Start Icon On Desktop! Help!

    For some reason, the start icon which is found on the left bottom most part of my tool bar is gone! Tried asking technician but can't figure it out either. Anyone please give me advice since I'm new to this OS.

    Thank you in advance!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    U.K East Anglia
    Posts
    2,581

    Default Re: Lost Start Icon On Desktop! Help!

    Desktop ? KDE,Gnome,Xfce,Xwm ? SuSE version ?

    Andy
    To be is to do = Immanuel Kant
    To do is to be = Descartes.
    Do be do be do = Frank Sinatra

    SuSE user since 7.0,Linux user since 1994

  3. #3
    zioncebu NNTP User

    Default Re: Lost Start Icon On Desktop! Help!

    Tnx Andy. It's Suse version. I mean the start button on the left bottommost just disappeared.

  4. #4
    hazel_quinteros NNTP User

    Default Re: Lost Start Icon On Desktop! Help!

    Hello! I have the same problem, I think I "accidentally" remove the start icon when I removed some widgets of the panel
    I'm running SLES 11 with KDE4, any idea how to put it back?
    Thanks

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    28,068
    Blog Entries
    15

    Default Re: Lost Start Icon On Desktop! Help!

    Quote Originally Posted by hazel quinteros
    Hello! I have the same problem, I think I "accidentally" remove the
    start icon when I removed some widgets of the panel
    I'm running SLES 11 with KDE4, any idea how to put it back?
    Thanks
    Hi
    This is the incorrect forum for SLES it's over here;
    http://forums.novell.com/novell-prod...e-server-sles/
    Plus it's better to start your own thread.

    If you right-click on the panel and select add widget, at the top of
    the list it's 'Application Launcher' you need to re add.

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64) Kernel 2.6.27.29-0.1-default
    up 4:02, 2 users, load average: 0.25, 0.23, 0.22
    GPU GeForce 8600 GTS Silent - Driver Version: 190.18


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •