Results 1 to 3 of 3

Thread: Wireless works awesome but.!

  1. #1
    2448 NNTP User

    Default Wireless works awesome but.!

    Hello forum i bought myself a netbook for school and while experimenting with linux (opensuse 11.1 gnome) on a vm in vista im using it as core system on the netbook right now (Samsung N110) (Artheros card AR245x)


    Everything works smoothly out of the box


    Now i want to do some aircracking etc..

    Got myself into madwifi drivers and after 2 days i got them patched (blacklisted the old ones) and installed same goes for aircrack
    it works like a charm!



    The problem is: when i boot and after i put in the keystring for the nm-applet it than prompts the second screen asking me to input the wpa/psk key for my wlan

    I put in the key and than this happens:
    Again it asks me to insert the wpapskkey

    The wpapsk key i put in is guaranteed working.

    (The problem existed as well while i used the old drivers ath5k ath9k)

    But my grandmaster linux noob solution is a reboot and than it works again without prompting me infinite times to insert a wpapsk234 passkey

    A search on the net didnt gave me the hints and tips needed, i found lots of posts with ppls wlan not working at all..

    --
    when i command after destroying ath0
    su.bla@root: wlanconfig ath0 create wlandev wifi0 wlanmode ap (EDIT: i tried sta as wlanmode and it works but should i somehow execute this at launch!?)
    it gives the same errors but a reboot fixes all....


    Does anyone know how to fix this bug?! Its not the driver if you ask me!

  2. #2
    2448 NNTP User

    Default Re: Wireless works awesome but.!

    cant seem to edit but i managed once!

    su.bla@root: wlanconfig ath0 create wlandev wifi0 wlanmode ap (EDIT: i tried sta as wlanmode and it works but should i somehow execute this at launch!?)

    This command
    wlanconfig ath0 create wlandev wifi0 wlanmode sta
    Makes it work but its slow as a snail now! (Guess a reboot fixes it...)

  3. #3
    2448 NNTP User

    Default Re: Wireless works awesome but.!

    The slowness is not a technical problem it was a user soaking up al the data!

    Talking to myself like a complete idiot i hoped someone got some usefull tips out of this!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •