Results 1 to 3 of 3

Thread: KDE System guard - along with other issues

  1. #1

    Default KDE System guard - along with other issues

    Version: 4.3 (using KDE 4.3.0)
    Compiler: Target: i586-suse-linux
    OS: Linux (i686) release 2.6.27.25-0.1-pae
    Installed from: Unspecified Linux

    My Computer icon has changed to a ? can you help with this

    My System Guard keeps refreshing continuously wil not stop - the system is now
    slower and opens windows v slowly on to the screen

    This also caused the wastbin and the Desktop to move about

    Don't know why, but am not fully ok with backtrace as yet and how to create
    this may need help here - Also not available as the system has not crashed as
    yet for these reasons

    However it dos crash wit Kontact when the app is left open and the system is
    shutdown. as reported previously.

    Many thanks

    file:///home/webmaster/Documents/backtrace2.png
    file:///home/webmaster/Documents/backtrace.png

    It is now also crashing my firefox - unable to create a backtrace
    Last edited by londonman; 17-Aug-2009 at 06:33. Reason: updateing

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Brisbane
    Posts
    310

    Default Re: KDE System guard - along with other issues

    I had a problem with icons changing to a ? after an upgrade. I put it down to an incompatability with the icon set. Changed icon set and ? disappeared. Maybe try deleting icon set and reinstalling, or a new set. I also had the problem with system gaurd but it resolved itself.
    It is dangerous to be right when the government is wrong.

  3. #3

    Thumbs up Re: KDE System guard - along with other issues

    Quote Originally Posted by Dwarfer99 View Post
    I had a problem with icons changing to a ? after an upgrade. I put it down to an incompatability with the icon set. Changed icon set and ? disappeared. Maybe try deleting icon set and reinstalling, or a new set. I also had the problem with system gaurd but it resolved itself.
    Thanks for the reply Dwarfer99
    However might i trouble you to be more specificit her, as i am a new boy to Suse linux.
    No problem in finding the icon within system settings.

    Thanks
    Last edited by londonman; 17-Aug-2009 at 07:48. Reason: error

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •