Results 1 to 6 of 6

Thread: OpenSUSE 11,2 M5 boot only in blank screen (ati radeon 9200)

  1. #1

    Default OpenSUSE 11,2 M5 boot only in blank screen (ati radeon 9200)

    Milestone 5 from live cd boot to blank screen, and not working. Ctrl-alt f1,f2,f7 not working. Boot at vesa or text mode and failsafe not working (blank screen)

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,857
    Blog Entries
    20

    Default Re: OpenSUSE 11,2 M5 boot only in blank screen (ati radeon 9

    Boot to level 3
    login as root
    use the vesa switch: sax2 -r -m 0=vesa

    then do: startx
    Tumbleweed_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3

    Default Re: OpenSUSE 11,2 M5 boot only in blank screen (ati radeon 9

    I can't boot at any level, level 5, level 3, textmode ... didn't work anything.

    OpenSUSE 11.2 Milestone 4 work fine on textmode. VGA mode didn't work

  4. #4

    Default Re: OpenSUSE 11,2 M5 boot only in blank screen (ati radeon 9200)

    virex wrote:

    > I can't boot at any level, level 5, level 3, textmode ... didn't work
    > anything.


    Agreed. I tried text mode but it carried on as before.

    --
    Graham P Davis, Bracknell, Berks., UK. E-mail: newsman not newsboy
    "I wear the cheese. It does not wear me."

  5. #5

    Default Re: OpenSUSE 11,2 M5 boot only in blank screen (ati radeon 9200)

    Quote Originally Posted by Cloddy View Post
    virex wrote:

    > I can't boot at any level, level 5, level 3, textmode ... didn't work
    > anything.


    Agreed. I tried text mode but it carried on as before.

    --
    Graham P Davis, Bracknell, Berks., UK. E-mail: newsman not newsboy
    "I wear the cheese. It does not wear me."
    That problem persist. Can anyone help me with that problem. I tried to create future request, but a have trouble with that again

    At https://features.opensuse.org/feature/create After describing the problem and doing request. Site give me an error "Please enter a description"

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    18

    Default Re: OpenSUSE 11,2 M5 boot only in blank screen (ati radeon 9200)

    Just out of curiosity, why are you still using the milestone release?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •