Results 1 to 7 of 7

Thread: No GRUB And No X11

  1. #1

    Default No GRUB And No X11

    hi all,
    i have 11.1 on my main machine and my laptop main dual boot with vista
    but when i start now it tells me there is no os
    but if i use my 10.3 dvd to boot into /dev/sda8 (my root) it works but there is no x cos of nvidia drivers... im using a live cd for this
    is there any way i can repair either with 11.0/11.1 live cd or 10.3 dvd
    or do i have to re-install?
    thans
    theacerguy
    Desk 1 | Intel Core 2 Duo @ 2.00 GHz | nVidia GeForce 8300 | 2 GB Ram
    Lap 1 | Intel Centrino Duo @ 2.00 GHz | nVidia GeForce 8400M | 2 GB RAM
    Lap 2 | Intel Atom @ 1.6 GHz | Intel GME 945 | 512 MB RAM

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    20,056
    Blog Entries
    14

    Default Re: No GRUB And No X11

    You should be able to perform a repair with the CD or DVD you installed from.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  3. #3

    Default Re: No GRUB And No X11

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    You should be able to perform a repair with the CD or DVD you installed from.
    nope i have a totaly ****** boot partition dont know what went wrong and ive re-installed
    Desk 1 | Intel Core 2 Duo @ 2.00 GHz | nVidia GeForce 8300 | 2 GB Ram
    Lap 1 | Intel Centrino Duo @ 2.00 GHz | nVidia GeForce 8400M | 2 GB RAM
    Lap 2 | Intel Atom @ 1.6 GHz | Intel GME 945 | 512 MB RAM

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,734
    Blog Entries
    20

    Default Re: No GRUB And No X11

    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  5. #5

    Default Re: No GRUB And No X11

    nothing would have worked it was missing system-critical files like the stage1 and 2 and my x11 was dead so i reinstalled
    Desk 1 | Intel Core 2 Duo @ 2.00 GHz | nVidia GeForce 8300 | 2 GB Ram
    Lap 1 | Intel Centrino Duo @ 2.00 GHz | nVidia GeForce 8400M | 2 GB RAM
    Lap 2 | Intel Atom @ 1.6 GHz | Intel GME 945 | 512 MB RAM

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,734
    Blog Entries
    20

    Default Re: No GRUB And No X11

    OK. Good luck. I'm downloading the kde4.3 packages and it's a slow as molasses in Winter.
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  7. #7

    Default Re: No GRUB And No X11

    Quote Originally Posted by caf4926 View Post
    OK. Good luck. I'm downloading the kde4.3 packages and it's a slow as molasses in Winter.
    done!! i used to get really worked upo about reinstalling but its second nature now
    Desk 1 | Intel Core 2 Duo @ 2.00 GHz | nVidia GeForce 8300 | 2 GB Ram
    Lap 1 | Intel Centrino Duo @ 2.00 GHz | nVidia GeForce 8400M | 2 GB RAM
    Lap 2 | Intel Atom @ 1.6 GHz | Intel GME 945 | 512 MB RAM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •