Results 1 to 5 of 5

Thread: SaX2 problem

  1. #1
    inspirra NNTP User

    Default SaX2 problem

    Characters not evidently.

    Code:
    # uname -a
    Linux linux-c14b 2.6.27.25-0.1-default #1 SMP 2009-07-01 15:37:09 +0200 i686 i686 i386 GNU/Linux
    # SaX2 --version
    SaX2 version 8.1 - SVN Release: 1.49 2003/03/17
    # cat /etc/SuSE-release
    openSUSE 11.1 (i586)
    VERSION = 11.1

  2. #2
    goldie NNTP User

    Default Re: SaX2 problem

    during install, did you select your language and localization?

    --
    goldie

  3. #3
    inspirra NNTP User

    Default Re: SaX2 problem

    Yes. Localization and language is chosen right.
    In all other programs such problem is not observed.



    P.S.
    Sorry for my English.

  4. #4
    inspirra NNTP User

    Default Re: SaX2 problem

    Perhaps this is due to the fact that I updated the xorg-server to version 1.6.2. From this repository: X11:/XOrg/openSUSE_11.1.

  5. #5
    goldie NNTP User

    Default Re: SaX2 problem

    your english is great! but i have NO idea if that upgrade causes the
    VERY STRANGE problem you have..

    but, i ask did you 'update' for a specific purpose or need?
    or just update to update?

    i can't recommend just throwing updates at a well running machine..
    i mean, i english we say: If it is not broke, do NOT fix it!!

    maybe if can you backtrack and UN-update back to the standard X you
    will solve the problem...maybe not...

    HOPEFULLY someone will come along who actually knows WAY all those
    words are missing in your YaST!!

    --
    goldie
    CAVEAT: The author of this posting does not warrant the accuracy,
    completeness, legality, or usefulness of its content and is not
    responsible for consequences resulting from its use.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •