Results 1 to 6 of 6

Thread: What happened to akonadi?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    wichita
    Posts
    921

    Default What happened to akonadi?

    I used YaST to do some updates today and noticed that akonadi was red. The last install says it came from the kde factory repo but that pkg isn't there anymore. I couldn't find it in Factory or OBS either. All there is is akonadi-runtime and libakonadi.

    I have version 4.2.90-131.3 installed now but libakonadi is up to 4.2.96.

    Anyone know where the akonadi pkg went to?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    19,872
    Blog Entries
    1

    Default Re: What happened to akonadi?

    It appears to have been renamed. Search for libakonadi4 package. I found it from webpin search:

    Webpin

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    wichita
    Posts
    921

    Default Re: What happened to akonadi?

    Looks that way. Milestone 3 doesn't have akonadi. I deleted it and everything seems to be fine.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    19,872
    Blog Entries
    1

    Default Re: What happened to akonadi?

    Milestone 3 doesn't have akonadi. I deleted it and everything seems to be fine.
    Ok, now I see you're playing with a beta release.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    wichita
    Posts
    921

    Default Re: What happened to akonadi?

    Quote Originally Posted by deano_ferrari View Post
    Ok, now I see you're playing with a beta release.
    I was just comparing Milestone 3 to 11.1. I deleted akonadi from 11.1 and no problems so far.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Stoney Stanton - England
    Posts
    1,093

    Default Re: What happened to akonadi?

    it is now shown as kdepim4-runtime

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •