For some reason, I can't get compiz fusion desktop effects to work. I have an ATI Radeon X1650 card with 512 MB. I installed the ATI driver fglrx as listed in the ATI 1-click install wiki on here (ATI - openSUSE). The install wasn't pretty, but I think it was successful since Sax2 detects my video card correctly and since I passed all the tests in the 'testing your 3D' wiki (ATI/Testing - openSUSE). I have 3D acceleration enabled in Sax2. I opened the CCSM editor and enabled several effects but none of them work after rebooting the computer. I've posted a copy of my xorg.conf file if that would be of help.

Many thanks to anybody that has advice for me.

Code:
# /.../
# SaX generated X11 config file
# Created on: 2009-07-16T07:59:50-0400.
#
# Version: 8.1
# Contact: Marcus Schaefer <sax@suse.de>, 2005
# Contact: SaX-User list <https://lists.berlios.de/mailman/listinfo/sax-users>
#
# Automatically generated by [ISaX] (8.1)
# PLEASE DO NOT EDIT THIS FILE!
#

Section "ServerFlags"
  Option       "AIGLX" "on"
  Option       "AllowMouseOpenFail" "on"
  Option       "IgnoreABI" "on"
  Option       "ZapWarning" "on"
EndSection

Section "Module"
  Load         "freetype"
  Load         "glx"
  Load         "dbe"
  Load         "extmod"
  Load         "dri"
EndSection

Section "InputDevice"
  Driver       "kbd"
  Identifier   "Keyboard[0]"
  Option       "Protocol" "Standard"
  Option       "XkbLayout" "us"
  Option       "XkbModel" "microsoftpro"
  Option       "XkbRules" "xfree86"
EndSection


Section "InputDevice"
  Driver       "mouse"
  Identifier   "Mouse[1]"
  Option       "Buttons" "5"
  Option       "Device" "/dev/input/mice"
  Option       "Name" "Logitech Optical Wheel Mouse"
  Option       "Protocol" "explorerps/2"
  Option       "Vendor" "Sysp"
  Option       "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection


Section "Monitor"
  Option       "CalcAlgorithm" "XServerPool"
  DisplaySize  410 257
  HorizSync    30-84
  Identifier   "Monitor[0]"
  ModelName    "E19T6W"
  Option       "DPMS"
  Option       "PreferredMode" "1440x900"
  VendorName   "EMA"
  VertRefresh  43-76
  UseModes     "Modes[0]"
EndSection


Section "Modes"
  Identifier   "Modes[0]"
  Modeline 	"1440x900" 89 1440 1488 1520 1600 900 903 909 926 +hsync +vsync
EndSection


Section "Screen"
  DefaultDepth 24
  SubSection "Display"
    Depth      15
    Modes      "1440x900" "1366x768" "1360x768" "1280x800" "1152x864" "1280x768" "1280x720" "1024x768" "1280x600" "1024x600" "800x600" "768x576" "640x480" 
  EndSubSection
  SubSection "Display"
    Depth      16
    Modes      "1440x900" "1366x768" "1360x768" "1280x800" "1152x864" "1280x768" "1280x720" "1024x768" "1280x600" "1024x600" "800x600" "768x576" "640x480" 
  EndSubSection
  SubSection "Display"
    Depth      24
    Modes      "1440x900" "1366x768" "1360x768" "1280x800" "1152x864" "1280x768" "1280x720" "1024x768" "1280x600" "1024x600" "800x600" "768x576" "640x480" 
  EndSubSection
  SubSection "Display"
    Depth      8
    Modes      "1440x900" "1366x768" "1360x768" "1280x800" "1152x864" "1280x768" "1280x720" "1024x768" "1280x600" "1024x600" "800x600" "768x576" "640x480" 
  EndSubSection
  Device       "Device[0]"
  Identifier   "Screen[0]"
  Monitor      "Monitor[0]"
EndSection


Section "Device"
  BoardName    "Radeon X1650 Series (RV535 71C7)"
  Driver       "fglrx"
  Identifier   "Device[0]"
  Option       "XAANoOffscreenPixmaps" "0x8778a48"
  Option       "Capabilities" "0x877a008"
  Option       "OpenGLOverlay" "0x81c1408"
  Option       "FSAAScale" "0x877b650"
  Option       "FSAAEnable" "0x877b600"
  Option       "VideoOverlay" "0x8778ab8"
  Screen       0
  VendorName   "ATI"
EndSection



Section "ServerLayout"
  Identifier   "Layout[all]"
  InputDevice  "Keyboard[0]" "CoreKeyboard"
  InputDevice  "Mouse[1]" "CorePointer"
  Option       "Clone" "off"
  Option       "Xinerama" "off"
  Screen       "Screen[0]"
EndSection


Section "DRI"
    Group      "video"
    Mode       0660
EndSection

Section "Extensions"
  Option       "Composite" "on"
EndSection