Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with DosBox.

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    PARADISE
    Posts
    929

    Exclamation Problems with DosBox.

    I installed DosBox and the first couple of times starting worked just fine. NOW it just quits itself.
    Due to the fact that DosBox told me in console it couldn't connect to a midi-port, I installed and configured timidity (also in DosBox config).

    Now it tells me the following in console

    Code:
    CONFIG:Loading primary settings from config file /home/TheMask/.dosbox/dosbox-0.73.conf
    " normal" is not a valid value for variable: inactive.
    It might now be reset it to default value: normal
    ALSA:Client initialised [128:0]
    MIDI:Opened device:alsa
    When started from console though, the window doesn't just quit itself. Over the start button it does. f-u-c-k.

    Question: How to let it shine? (re-installing and/or deleting the config seems to be no option - I've done that already)...
    CHECK OUT THESE GitHub PROJECTS!

    https://secupwn.github.io/Android-IMSI-Catcher-Detector/
    https://github.com/SecUpwN/Spotify-AdKiller

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    PARADISE
    Posts
    929

    Default Re: Problems with DosBox.

    PROBLEM SOLVED ITSELF.
    CHECK OUT THESE GitHub PROJECTS!

    https://secupwn.github.io/Android-IMSI-Catcher-Detector/
    https://github.com/SecUpwN/Spotify-AdKiller

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •