Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't add a repository to yast OpenSuse 11.1

  1. #1
    jmckeon1202 NNTP User

    Default Can't add a repository to yast OpenSuse 11.1

    Have a brand new OpenSuse 11.1 server, command line only setup.

    I'm trying to get Trac installed and supposedly I can do this with yast so long as I add it's repository...

    I Need to add the following repository to yast by URL but it keeps telling me it can add the repository. Is there something wrong with the URL I'm entering?

    download.opensuse.org/repositories/devel:/tools:/scm/openSUSE_11.1/i586/

    need to be able to install smartools and trac which should be available via the opensuse build services.

    what have I got wrong here?

  2. #2

    Default Re: Can't add a repository to yast OpenSuse 11.1

    I suspect you're adding the arch bit so go up one level

    http://download.opensuse.org/repositories/devel:/tools:/scm/openSUSE_11.1/
    Man first, have a try at Info, have a look at Wiki, if all that fails Scroogle!!!!!
    If I've helped click on the Rep button I don't know what it does but it sounds cool.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    369

    Default Re: Can't add a repository to yast OpenSuse 11.1

    Hi. The link should look like this: Index of /repositories/devel:/tools:/scm/openSUSE_11.1, without the architecture in the end. You can also add your repo with zypper:
    Code:
     zypper ar http://download.opensuse.org/repositories/devel:/tools:/scm/openSUSE_11.1/ anyName
    Good luck!

  4. #4
    jmckeon1202 NNTP User

    Default Re: Can't add a repository to yast OpenSuse 11.1

    Odd I tried that dropping the lower directories without success (in yast.) Using zypper worked however. Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •