Results 1 to 3 of 3

Thread: Avahi not working

  1. #1
    danielwynne NNTP User

    Question Avahi not working

    Hi!

    I am trying to get Avahi to work!
    Open Suse 11.1

    avahi-browse -ar

    Nothing ever happens.

    Is there any known issue about this?
    Anyone already tried it out?

    Thanx

    Daniel

  2. #2
    Camalen NNTP User

    Default Re: Avahi not working

    danielwynne wrote:

    > I am trying to get Avahi to work!
    >
    > avahi-browse -ar
    >
    > Nothing ever happens.
    >
    > Is there any known issue about this?
    > Anyone already tried it out?


    openSUSE 10.3 and avahi seems running fine here (well, I guess :-P):

    ***
    avahi-browse -a -v

    Server version: avahi 0.6.20; Host name: stthpc.local
    E Ifce Prot Name Type
    Domain
    + eth2 IPv4 linux SSH Remote
    Terminal local
    + eth2 IPv4 SFTP File Transfer on linux SFTP File Transfer
    local
    + eth2 IPv4 linux [00:30:48:xx:xx:xx] Workstation
    local
    : Cache exhausted
    : All for now
    ***

    - Do you have avahi daemon up and running? (su -c 'rcavahi-daemon status')

    - Also, check the logs to get more info (su -c 'cat /var/log/messages | grep
    avahi')

    Greetings,

    --
    Camalen

  3. #3
    danielwynne NNTP User

    Lightbulb Re: Avahi not working


    Sorry Guys!

    Firewall issue!

    Thanx anyway!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •