Results 1 to 5 of 5

Thread: After upgrading to 3.0.11 firefox starts no more

  1. #1
    madhews NNTP User

    Unhappy After upgrading to 3.0.11 firefox starts no more

    After upgrading to 3.0.11 firefox doesn't start any more, but instead exists with code 0.

    With strace -f firefox that it doesn't even read the profile files. But stops after reading .ICEauthority and .Xauthority.

    Firefox 3.5beta4 is affected in exactly the same way.

    I have openSUSE 11.1 using kernel 2.6.27.23-0.1-default on a x86_64 machine.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,723
    Blog Entries
    20

    Default Re: After upgrading to 3.0.11 firefox starts no more

    Did you try a reinstall of FF
    Also try a new .mozilla folder, just rename the existing one to .mozilla_old
    Leap 15_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    madhews NNTP User

    Default Re: After upgrading to 3.0.11 firefox starts no more

    Renaming .mozilla doesn't do anything, firefox doesn't create a new folder.

    I tried downgrading to 3.0.10, but this doesn't work to it just pops a messagebox with title "[Script]" and the error message "Error launching browser window:no XBL binding for browser".

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,723
    Blog Entries
    20

    Default Re: After upgrading to 3.0.11 firefox starts no more

    Google gives:
    Firefox Won't Start!!!
    Leap 15_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  5. #5
    madhews NNTP User

    Default Re: After upgrading to 3.0.11 firefox starts no more

    Today after booting, firefox startet automatically and created a new .mozilla folder. So the problem is fixed now. Thanks for your help.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •