Results 1 to 4 of 4

Thread: Nautilus not working after some updates ...

  1. #1

    Default Nautilus not working after some updates ...

    i have tweaked themes and icon pakcs form deviantart ....
    after that i have updated the system

    after that my nautilus was not working ...

    i tried to enter though the CLI what i got is this one

    Code:
    (nautilus:30893): GLib-GObject-WARNING **: IA__g_object_set_valist: object class `GtkAction' has no property named `gicon'
    Initializing nautilus-dice extension
    Initializing nautilus-share extension
    Initializing nautilus-open-terminal extension
    nautilus: symbol lookup error: nautilus: undefined symbol: g_mount_is_shadowed
    please help people

  2. #2
    Camalen NNTP User

    Default Re: Nautilus not working after some updates ...

    forthat wrote:

    > i have tweaked themes and icon pakcs form deviantart ....
    > after that i have updated the system
    >
    > after that my nautilus was not working ...


    Try killing and then re-launching nautilus...

    From xterm or gnome-terminal run:

    ***
    killall nautilus
    nautilus
    ***

    You can also try running nautilus from root:

    ***
    su -c 'nautilus'
    ***

    BTW, did you update something from gnome OBS? Maybe there is a problem with
    some packages :-?

    Greetings,

    --
    Camalen

  3. #3
    KPWhiver NNTP User

    Default Re: Nautilus not working after some updates ...

    I've got the same problem here. killall nautilus resulted in: "nautilus: no process killed",
    running as root gave me the same error: "nautilus: symbol lookup error: nautilus: undefined symbol: g_mount_is_shadowed"

  4. #4
    linuxuser26 NNTP User

    Default Re: Nautilus not working after some updates ...

    Salam

    I had same problem

    you can upgrade glib2.20

    کاربران لینوکس - - Linux users

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •