Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31

Thread: Kernel Update 9 June 09 - Feedback

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,723
    Blog Entries
    20

    Default Kernel Update 9 June 09 - Feedback

    Installed latest: 2.6.27.23-0.1

    All just fine and dandy for me.
    Code:
    /etc/init.d/vboxdrv setup
    And I'm done!
    Leap 15_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UTC+10
    Posts
    9,686
    Blog Entries
    4

    Default Re: Kernel Update 9 June 09 - Feedback

    +1

    Works for me too.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    /dev/belgium
    Posts
    1,946

    Default Re: Kernel Update 9 June 09 - Feedback

    I use 2.6.30rc7

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Vsters, Sweden ex. Highbury London UK
    Posts
    1,245

    Default Re: Kernel Update 9 June 09 - Feedback

    No probs here just had to let vmware recompile
    Core 2 Duo 3.16GHz, 8GB DDR2, 3.5TB, GeForce 9600 GT, Amilo LCD 26", OS 11.1 x86_64, KDE4.2.4 (2)
    My wine tips & tricks

  5. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Vsters, Sweden ex. Highbury London UK
    Posts
    1,245

    Default Re: Kernel Update 9 June 09 - Feedback

    Edit just noticed i have no sound (Nvidia ACL888)
    Do some poking around and get back not sure if it's related to the new kernel
    Edit 2 enabled pulseAudio in Yast and got my sound back.
    Would not work with pulse before
    Core 2 Duo 3.16GHz, 8GB DDR2, 3.5TB, GeForce 9600 GT, Amilo LCD 26", OS 11.1 x86_64, KDE4.2.4 (2)
    My wine tips & tricks

  6. #6
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phuket, Thailand
    Posts
    26,472
    Blog Entries
    36

    Default Re: Kernel Update 9 June 09 - Feedback

    Quote Originally Posted by geoffro View Post
    Edit 2 enabled pulseAudio in Yast and got my sound back. Would not work with pulse before
    Thats interesting to read. I note a user in another thread has a sound problem with 2.6.27.23 (also with a newer KDE version). They were blaming the KDE version, but I'm thinking it was the new kernel. Sound problem with KDE 4.2.3 r2 - openSUSE Forums Last I looked (90 minutes ago) the new rpms for the latest kernel were not on the build service yet.

    I'm wondering if your YaST fix may work for them ....

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    3,417

    Default Re: Kernel Update 9 June 09 - Feedback

    Immediately after updating, I started to get notifications about the Intel SDA chip not working and falling back to PulseAudio; the sound works however.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,723
    Blog Entries
    20

    Default Re: Kernel Update 9 June 09 - Feedback

    Stack of Pulse audio updates in there today. FYI
    Leap 15_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  9. #9
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Burgas, Bulgaria
    Posts
    148

    Default Re: Kernel Update 9 June 09 - Feedback

    I updated last night and was ready for problems (video mostly, because of my previous experience) but everything worked flawless. Video and sound are ok so i'm happy that updates work better than before

  10. #10
    natural_pilot NNTP User

    Default Re: Kernel Update 9 June 09 - Feedback

    > All just fine and dandy for me.

    smooth on 10.3 with KDE3..
    it even automatically rebuilt/installed the Nvidia driver...yipee!!

    --
    natural_pilot

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •