Results 1 to 3 of 3

Thread: Loss of mouse cursor after stand-by exit

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    France
    Posts
    34

    Default Loss of mouse cursor after stand-by exit

    Hello.
    I am a new user of OpenSUSE (11.1) with KDE desktop : when, after a mouse or keyboard action, the stand-by mode is exited and the password associated with my session is asked, the mouse pointer is no longer visible. However, the mouse works correctly (the widgets are correctly highlighted and it is possible to select them). In addition, when the pointer is left on the task bar before the stand-by mode becomes active, the problem does not occur. Did someone ever meet this problem ? Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    France
    Posts
    34

    Lightbulb Re: Loss of mouse cursor after stand-by exit

    The problem seems to have been solved since a manual update of the graphics card drivers(NVIDIA GeForce 6150 LE/PCI/SSE2)...

  3. #3
    mu88ay NNTP User

    Default Re: Loss of mouse cursor after stand-by exit

    Hi,

    I have the same problem and am using the same video card. (At least it shows the same video card in Yast) Can you explain where you got the updated driver from, and how it is installed manually.

    Thanks in advance for any help you can provide.

    -Murray

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •