Till yesterday Banshee Media Player was working fine. Today however it has stopped working - it just stops responding after its window opens. No changes made to my system other than changing some package repository priorities. Here's debug info:

Code:
** Running Mono with --debug   **
[Info  21:51:43.067] Running Banshee 1.4.3: [openSUSE 11.1 (linux-gnu, i686) @ 2009-04-28 13:48:13 UTC]
[Debug 21:51:44.611] Bus.Session.RequestName ('org.bansheeproject.Banshee') replied with PrimaryOwner
[Debug 21:51:44.619] Core service started (DBusServiceManager, 0.001711s)
[Debug 21:51:44.622] Registering remote object /org/bansheeproject/Banshee/DBusCommandService (Banshee.ServiceStack.DBusCommandService) on org.bansheeproject.Banshee
[Debug 21:51:44.632] Core service started (DBusCommandService, 0.012647s)
[Debug 21:51:44.783] Opened SQLite connection to /home/ankur/.config/banshee-1/banshee.db
[Debug 21:51:44.783] Core service started (DbConnection, 0.150706s)
[Debug 21:51:44.799] Database version 22 is up to date
[Debug 21:51:44.841] Core service started (PreferenceService, 0.039358s)
[Debug 21:51:44.842] Registering remote object /org/bansheeproject/Banshee/SourceManager (Banshee.Sources.SourceManager) on org.bansheeproject.Banshee
[Debug 21:51:44.842] Core service started (SourceManager, 0.000844s)
[Debug 21:51:45.040] Core service started (MediaProfileManager, 0.198083s)
[Debug 21:51:45.041] Registering remote object /org/bansheeproject/Banshee/PlayerEngine (Banshee.MediaEngine.PlayerEngineService) on org.bansheeproject.Banshee
[Debug 21:51:45.043] Core service started (PlayerEngine, 0.002745s)
[Debug 21:51:45.065] Configuration client extension loaded (Banshee.GnomeBackend.GConfConfigurationClient)
[Debug 21:51:45.126] IO provider extension loaded (Banshee.IO.Unix.Provider)
[Debug 21:51:45.133] Core service started (TranscoderService, 0.010079s)
[Debug 21:51:45.135] Registering remote object /org/bansheeproject/Banshee/PlaybackController (Banshee.PlaybackController.PlaybackControllerService) on org.bansheeproject.Banshee
[Debug 21:51:45.136] Core service started (PlaybackController, 0.002756s)
[Debug 21:51:45.137] Core service started (ImportSourceManager, 0.000661s)
[Debug 21:51:45.144] Core service started (LibraryImportManager, 0.007167s)
[Debug 21:51:45.145] Core service started (UserJobManager, 0.000645s)
[Debug 21:51:45.154] Core service started (HardwareManager, 0.009719s)
[Debug 21:51:45.157] Bus.Session.RequestName ('org.bansheeproject.CollectionIndexer') replied with PrimaryOwner
[Debug 21:51:45.158] Registering remote object /org/bansheeproject/Banshee/CollectionIndexerService (Banshee.Collection.Indexer.CollectionIndexerService) on org.bansheeproject.CollectionIndexer
[Debug 21:51:45.160] Core service started (CollectionIndexerService, 0.005076s)
[Debug 21:51:45.178] Adding icon theme search path: /usr/share/banshee-1/icons
[Debug 21:51:45.179] Core service started (GtkElementsService, 0.019261s)
[Debug 21:51:45.253] Core service started (InterfaceActionService, 0.073451s)
[Debug 21:51:45.255] Album artwork path set to /home/ankur/.cache/album-art
[Debug 21:51:45.255] Core service started (ArtworkManager, 0.002385s)
[Debug 21:51:45.838] Registering remote object /org/bansheeproject/Banshee/ClientWindow (Nereid.PlayerInterface) on org.bansheeproject.Banshee
[Debug 21:51:45.838] Core service started (NereidPlayerInterface, 0.58266s)
[Debug 21:51:45.848] Extension service started (BookmarksService, 0.00909s)
[Debug 21:51:45.921] GStreamer pipeline does not run: audioconvert ! lame mode=4 bitrate=128 ! id3v2mux
[Debug 21:51:45.922] GStreamer pipeline does not run: audioconvert ! xingenc bitrate=128 ! id3v2mux
[Debug 21:51:45.993] GStreamer pipeline does not run: audioconvert ! fluwmaenc bitrate=64000 vbr=false ! fluasfmux
[Debug 21:51:45.993] Extension service started (GStreamerCoreService, 0.145233s)
[Debug 21:51:46.000] (libbanshee:player) Using built-in equalizer element
[Debug 21:51:46.020] Player state change: NotReady -> Ready
[Debug 21:51:46.035] Enabling equalizer preset: New Preset
[Debug 21:51:46.048] Player state change: Ready -> Idle
[Debug 21:51:46.055] (libbanshee:player) Enabled ReplayGain
[Debug 21:51:46.056] (libbanshee:player) scaled volume: 1.000000 (ReplayGain) * 0.810000 (User) = 0.810000
[Debug 21:51:46.058] Extension service started (MiniModeService, 0.002506s)
[Debug 21:51:46.306] Extension service started (NotificationAreaService, 0.247578s)
[Debug 21:51:46.342] Extension service started (AudioCdService, 0.03634s)
[Debug 21:51:46.346] Extension service started (GnomeService, 0.003758s)
[Info  21:51:46.347] All services are started 1.734665s
Killed
Does anyone have an idea on what could be going wrong?