Results 1 to 3 of 3

Thread: Xmessage: Generic Event Extension missing on display

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Munich
    Posts
    355

    Default Xmessage: Generic Event Extension missing on display

    Hi! I'm using openSUSE 11.1 and updated my xorg using the /repositories/X11:/XOrg/openSUSE_11.1 repository. Since that I get following message in a Xmessage window:

    Code:
    Xlib: extension "Generic Event Extension" missing on display ":0.0".
    It's only under YAST when I click onto the "cancle" button within a YAST application like the online update.

    Has anyone an idea how to get rid of it? Thanks for any help!

    cu
    Gargi

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: Xmessage: Generic Event Extension missing on display

    I wouldn't use the Build Service X11 unless there were some special circumstances.
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Munich
    Posts
    355

    Default Re: Xmessage: Generic Event Extension missing on display

    I disabled the repository and downgraded the xorg packages. After reinstalling the nvidia modules my KDE started again and the error message was gone.

    cu
    Gargi

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •