Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: virtualization installations issue

  1. #11
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Moses Lake, WA. USA
    Posts
    474

    Default Re: virtualization installations issue

    consused wrote:

    >
    > Hi Russ,
    > How is the Solution 4 test going? You seem to be having fun with 11.2
    > these days. Hope to see you back in that other thread sometime with a
    > positive result.
    > Appreciate your help.
    >

    I'm sorry I haven't been back to you. I have had to major problems, one with
    11.2 and one with my production 11.1 system. I reinstalled virtualbox 2.2
    but decided to try Win 7 but it will not install, says I have a 32-bit
    system but I downloaded the 64-bit version from Sun. Is the virtual machine
    only 32-bit? everything I read says it can emulate a 64-bit.

    I'll reload XP tonight and get back and get going.

    i enjoy helping.

    --
    Russ
    openSUSE 11.1 (2.6.27.21-0.1-default [x86_64) KDE 4.2 release 106, Intel
    DX48BT2 Core 2 Dual E7200. 4 GB DDR III GeForce 8400 GS, 320GB Disc (2)



  2. #12
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UK
    Posts
    5,500

    Default Re: virtualization installations issue

    Thanks for getting back. No worries here. Sorry about the production system, but you gained useful experience. See you over in the grey thread.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •