Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem installing MPlayer

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    23

    Default Problem installing MPlayer

    Hi,
    For a wile I haven`t posted anything, I was busy with my site but now I want to migrate definitive to SUSE, I want to use it for all kind of stuffs, to see a movie, to listen to a song, general stuff like that. I wanted to view some stuff on the net and I can`t because it uses Windows Media Player to play that clip, I was looking on the net for something to view and I found MPlayer.
    mplayerplug-in

    I tried to install it but I can`t, I tried to follow what it says but unfortunally for me I wasn`t been enable to finish, I`m new in SUSE and hope that you understand me and try to teech me something.

    I read this tutorial too: Playing wmv in Firefox HOWTO - openSUSE

    But it gives me an error: http://i39.tinypic.com/24wfpyt.png

    What to do ? I tried to install that libdirect but I can`t because it needs all other programs, etc, etc, a long list of programs.

    Please tell me what to do, I want to learn not just to solve this problem and please be as explicit as you can.

    Thanks and have a wonderful day.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,734
    Blog Entries
    20

    Default Re: Problem installing MPlayer

    Check if you have directfb installed
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    23

    Default Re: Problem installing MPlayer

    Yes, I do have it installed: http://i42.tinypic.com/b5sggy.png

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,734
    Blog Entries
    20

    Default Re: Problem installing MPlayer

    post terminal output of

    Code:
    rpm -qi MPlayer
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    23

    Default Re: Problem installing MPlayer

    package MPlayer is not installed

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,734
    Blog Entries
    20

    Default Re: Problem installing MPlayer

    Double check
    Copy and paste the code I gave you.
    Post the code if you get output:

    If it still says Not Installed, open Yast software management
    filter by repo
    select packman
    find MPlayer in the list and install
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •