Results 1 to 2 of 2

Thread: KGpg - not decrypting / no passphrase prompt

  1. #1

    Default KGpg - not decrypting / no passphrase prompt

    Hi.

    I installed:

    openSUSE 11.0 (i586)
    Linux 2.6.25.20-0.1-pae i686
    KDE 4.0.4 (KDE 4.0.4 >= 20080505) "release 15.2"

    and KGpg, then imported my KGpg key from my key backup.

    The problem is when I right-click on an encrypted file in Dolphin and select Open With KGpg, nothing happens. The cursor changes to the KGpg "processing" cursor, but I don't get a passphrase prompt and the file doesn't get decrypted. I get the same result if I click on the file or drag it into the KGpg window.

    Is this recoverable, or is my data lost?

    Thanks

    Julianna

  2. #2

    Default Re: KGpg - not decrypting / no passphrase prompt [solved]

    Update:

    Seems there's a problem with importing keys.

    I created a new keypair, encrypted a file and had no problems decrypting it.

    When I tried to import a key, it keept saying:
    No key imported...
    Check detailed log for more infos

    I couldn't get the details to show, and couldn't find a log file anywhere.

    After bumping around the program a bit, I went to File > Key Server Dialogue. I didn't do anything except close the window, and the key I tried importing suddenly appeared in my list of keys. Decrypting my files are now as expected.


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •