Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with Wine

  1. #1

    Default Problem with Wine

    Hi.. recently I have installed wine wine-1.1.9 from opensuse 11.1 installation media and when I tried to run some media players, no sound was heard... when I run the winecfg, I got the following message.

    winecfg
    fixme:mixer:ALSA_MixerInit No master control found on HDA ATI HDMI, disabling mixer

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    relative
    Posts
    1,172

    Default Re: Problem with Wine

    Quote Originally Posted by sarin_cv View Post
    Hi.. recently I have installed wine wine-1.1.9 from opensuse 11.1 installation media and when I tried to run some media players, no sound was heard... when I run the winecfg, I got the following message.

    winecfg
    fixme:mixer:ALSA_MixerInit No master control found on HDA ATI HDMI, disabling mixer
    What you set under Audio in winecfg? - the test sound doesn't working even if you have sound.
    Alternatively you can start the program with aoss wrapper script:
    Code:
    aoss wine executable.exe
    replace the executable.exe with file name or path.
    http://mydailyhash.wordpress.com/
    http://yami.googlecode.com/

  3. #3

    Default Re: Problem with Wine

    I have'nt made any changes in the default settings... later when I chk, the sound was coming.. don't no how.. anyways, let me confirm it...will post details

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •