Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't fix the bug

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Montevideo, Uruguay
    Posts
    451

    Exclamation Can't fix the bug

    One triangle with an exclamation mark is displayed in displayed in my screen and when I put the mouse over there it says: "New software for your system is available".

    I click there, put the root password, and it seems that is installing the fix. But after few minutes, again the triangle with the same fix to install.

    What can I do to install it and that linux not show me that fix again ?

    I'm using suse 10.3.

    regards

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,719
    Blog Entries
    20

    Default Re: Can't fix the bug

    Open a terminal and go su, then type:

    zypper up
    Leap 15_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Montevideo, Uruguay
    Posts
    451

    Smile Re: Can't fix the bug

    Thanks ! That fix the problem!

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,719
    Blog Entries
    20

    Default Re: Can't fix the bug

    Quote Originally Posted by agunet74 View Post
    Thanks ! That fix the problem!
    Great - Well done!
    Leap 15_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •