Results 1 to 2 of 2

Thread: Software management problems

  1. #1

    Default Software management problems

    Hi all!

    Hope this is in the right section....

    I'm having trouble installing software. When I start the 'Software Managemanet' module in Yast, I get the following message:

    Code:
    mapping pread: Success
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    mapping pread: Invalid argument
    YaST got signal 11 at YCP file PackageSystem.ycp:59
    /sbin/yast2: line 437:  9292 Segmentation fault      $ybindir/y2base $module "$@" "$SELECTED_GUI" $Y2_GEOMETRY $Y2UI_ARGS
    And then it quits.

    Updates are also not working for me. KDEUpdater applet reports 'an error has occured'and clicking on 'More' it tells me that there are no updates availible, and yet it's been about 4 weeks since my last one, so it must be broken!

    Anyone got any ideas?

    Cheers peeps!

    Steve

  2. #2

    Default Re: Software management problems

    Try using zypper to fix things?

    error with zypper - openSUSE Forums

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •