Results 1 to 4 of 4

Thread: zypper update error help

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    USA
    Posts
    60

    Default zypper update error help

    Can someone elaborate on this error for me??

    I've tried to find a good explanation or how to fix this, but kinda lost.

    Code:
    Download (curl) error for 'http://www.opensuse-education.org/download/repo/1.0/11.1/content':
    Error code: Unrecognized error
    Error message: Maximum (3) redirects followed
    My Karma ran over your dogma.
    Unknown

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,729
    Blog Entries
    20

    Default Re: zypper update error help

    I'm not clear on what you have there. Is it this what you wanted?
    Index of /repositories/Education/openSUSE_11.1

    Try removing the old one and add the one above.
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3

    Default Re: zypper update error help

    They are different repos. The one from openSUSE Education - News is an stable repo, is like an stable version of openSUSE where programs aren't updated (only security fixes and major problems). The one from the OBS is the development repo, where packages are constantly updated (and so is less tested).

    About the problem...
    Code:
    $ curl "http://www.opensuse-education.org/download/repo/1.0/11.1/content"
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
    <html><head>
    <title>302 Found</title>
    </head><body>
    <h1>Found</h1>
    <p>The document has moved <a href="http://www.opensuse-education.org/download/repo/1.0/11.1/content">here</a>.</p>
    </body></html>
    It's an error on the server side, a recurrent redirection. Report it to openSUSE Education, but problably they already know and will be fixed shortly.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    SUSE Headquarter
    Posts
    23

    Default Re: zypper update error help

    Sorry, my fault: I tried to setup mirrorbrain on Sunday, but it looks like I've made a mistake in the config.

    Should be fixed right now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •