Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: openoffice updated to 3.0.1 cant run

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Delhi, INdia
    Posts
    108

    Default openoffice updated to 3.0.1 cant run

    updated the openoffice to 3.0.1 and now I cant run the application, its saying the application can not be started.

  2. #2

    Default Re: openoffice updated to 3.0.1 cant run

    I'm in the same boat. So for now I reverted back to 3.0.0 until I find a fix.

  3. #3
    PeeGee NNTP User

    Default Re: openoffice updated to 3.0.1 cant run

    inhaler wrote:
    > I'm in the same boat. So for now I reverted back to 3.0.0 until I find
    > a fix.
    >
    >


    As a matter of interest, is that with Gnome, KDE3 or KDE4?

    No problems with KDE 3.5.9 here.

    --
    PeeGee

    Asus M2V-MX SE, AMD LE1640, openSuSE 11.0 x86-64/XP Home dual boot
    Asus M2NPV-VM, AMD 64X2 3800+, openSuSE 10.3 x86-64/XP Home dual boot
    Asus eeePC 701, Mandriva 2009.0

  4. #4

    Default Re: openoffice updated to 3.0.1 cant run

    I hawe same problem with OpenSuse 11.1, Kde 3.5 and Kde 4.2
    software (OpenOffice 3.0.1) can't start
    and downgradeing start not too

  5. #5

    Default Re: openoffice updated to 3.0.1 cant run

    Quote Originally Posted by PeeGee View Post
    inhaler wrote:
    > I'm in the same boat. So for now I reverted back to 3.0.0 until I find
    > a fix.
    >
    >


    As a matter of interest, is that with Gnome, KDE3 or KDE4?

    No problems with KDE 3.5.9 here.

    --
    PeeGee

    Asus M2V-MX SE, AMD LE1640, openSuSE 11.0 x86-64/XP Home dual boot
    Asus M2NPV-VM, AMD 64X2 3800+, openSuSE 10.3 x86-64/XP Home dual boot
    Asus eeePC 701, Mandriva 2009.0
    kde 3.5.10 opensuse 11.1
    Last edited by inhaler; 30-Jan-2009 at 16:04. Reason: add

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,646
    Blog Entries
    14

    Default Re: openoffice updated to 3.0.1 cant run

    Same problem here. No messages, no nothing, progs don't start at all.

    BTW it's not in the beautiful KDE's, it's definitely the oopackages. Problem araised with RC1 on x86_64
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  7. #7
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Delhi, INdia
    Posts
    108

    Default Re: openoffice updated to 3.0.1 cant run

    I am using gnome, have uninstalled openoffice for time being.

  8. #8

    Default Re: openoffice updated to 3.0.1 cant run

    Being bored on a Friday night I un-installed all Openoffice. Added back the repositories and re-installed 3.0.1. All went well. I searched openoffice in yast to get rid of all the old openoffice 3.0.0. I don't know why and don't care because it works. kde 3.5.10 opensuse 11.1. I'm going to check kde 4.2 to see if it works in that next.

  9. #9
    PeeGee NNTP User

    Default Re: openoffice updated to 3.0.1 cant run

    inhaler wrote:
    > Being bored on a Friday night I un-installed all Openoffice. Added
    > back the repositories and re-installed 3.0.1. All went well. I
    > searched openoffice in yast to get rid of all the old openoffice 3.0.0.
    > I don't know why and don't care because it works. kde 3.5.10 opensuse
    > 11.1. I'm going to check kde 4.2 to see if it works in that next.
    >
    >


    I notice that everyone who has mentioned problems is using opensuse
    11.1, kde 3.5.10 (or 4.2) and openoffice 3.0.1 - presumably the suse
    packaged version. A lot of (relatively) "new" versions there, with lots
    of "modified" features :-(

    --
    PeeGee

    Asus M2V-MX SE, AMD LE1640, openSuSE 11.0 x86-64/XP Home dual boot
    Asus M2NPV-VM, AMD 64X2 3800+, openSuSE 10.3 x86-64/XP Home dual boot
    Asus eeePC 701, Mandriva 2009.0

  10. #10
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Delhi, INdia
    Posts
    108

    Default Re: openoffice updated to 3.0.1 cant run

    Quote Originally Posted by inhaler View Post
    Being bored on a Friday night I un-installed all Openoffice. Added back the repositories and re-installed 3.0.1. All went well. I searched openoffice in yast to get rid of all the old openoffice 3.0.0. I don't know why and don't care because it works. kde 3.5.10 opensuse 11.1. I'm going to check kde 4.2 to see if it works in that next.
    Thats it... I installed the openoffice once again with only 3.0.1 packages, and all went fine on Gnome.


Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •