Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with backspace key in Xorg on openSUSE 11.1

  1. #1

    Unhappy Problem with backspace key in Xorg on openSUSE 11.1

    I updated my openSUSE from 11.0 to 11.1 and have got some strange behavior of backspace key on Xorg.

    From time to time it stops to work but if I switch to console (Ctrl+Alt+1) it works properly.

    Nothing in /var/log/messages nor /var/log/Xorg.0.log.

    Some time later it starts to work.

    Is anyone know what can it be?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,587
    Blog Entries
    14

    Default Re: Problem with backspace key in Xorg on openSUSE 11.1

    You've kept your xorg.conf i assume. Things like this are the things why i never upgrade, but always do a clean install.
    Try rebuilding your xorg.conf by running sax2, preferrably from the console, after init 3, using the right options for an eventual ATI or NVidia card.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  3. #3

    Default Re: Problem with backspace key in Xorg on openSUSE 11.1

    Thanks, it look's like everything is works.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •