Results 1 to 4 of 4

Thread: Software manager problem

  1. #1
    primitive_6 NNTP User

    Default Software manager problem

    When i am starting software manager i get this problem. This problem started to after i update for first time my software. i format the partition and install all opensuse from the beggining but after software update i get this problem again...what i am supposed to do now ?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Braunschweig (Germany)
    Posts
    272

    Default Re: Software manager problem

    Hi,

    I had the same problem this morning. But 15 min later, everything worked fine again .

    Greetings

    Michael

  3. #3

    Default Re: Software manager problem

    Quote Originally Posted by michaelhust View Post
    I had the same problem this morning. But 15 min later, everything worked fine again .
    Me too. Try it again?
    nb My poor rep is a bitcshlap for having dared to disagree with a moderator [oldcpu] over his howto, which should have had some fairly strong caveats. -15 points applied in 1 hit - moderator strength - for a personal disagreement, not a moderation issue.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,825
    Blog Entries
    1

    Default Re: Software manager problem

    You don't need to format to fix this problem. The problem is with the server. The redirector doesn't always work, and YaST is not like smart in the respect that YaST does not have the ability to add mirrors. The problem is not with your machine, so a format won't help. Remember, when you encounter a problem like this, take the url and put it in a browser, and check it that way.
    ______________________________________________________________________________________
    Don't ask "if" something can be done, for it can always be done. Rather instead ask "How" can it be done.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •