Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Home Folders Gone. EpsonCX5600 not installed. USB Drive gone

  1. #11
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    22,848
    Blog Entries
    1

    Default Re: Home Folders Gone. EpsonCX5600 not installed. USB Drive

    I'm not a gnome user, but I know there is a gconf-editor utility that can be used to set file permissions. Maybe your home directory permissions are screwed up.

    Have look here:

    openSUSE Tutorials

    Enable the Advanced File Permissions Dialog in Nautilus | Tombuntu

    I found this gnome tutorial. Have a look at 'pitfalls' section towards bottom of page. Specifically, there is some info concerning what to do if everything seems messed up for a user. I would make sure you back up any crucial data (on usb stick) before attempting anything radical though.

    Good luck.

  2. #12

    Default Re: Home Folders Gone. EpsonCX5600 not installed. USB Drive

    No, it's not that dangerous. At the next boot it will just (re)discover all your hw. Search the suse db - though I'm not quite sure as I said that this would help in the end. And after all if you plan to reinstall...

  3. #13

    Unhappy Re: Home Folders Gone. EpsonCX5600 not installed. USB Drive

    Tried 'rm -rf /var/lib/hardware/*', it removed a lot of HAL stuff. I rebooted and the condition remains. No access to the Home Folder and scanner is a no find.
    I guess I will just have to clean install it. Bummer.
    But if the same problem rises again!?! I am in throwing my box out the windows............
    -M

  4. #14

    Default Re: Home Folders Gone. EpsonCX5600 not installed. USB Drive

    Creating a new user helped?

  5. #15

    Default Re: Home Folders Gone. EpsonCX5600 not installed. USB Drive

    Nope. I tried creating a new use and the logging in with it with no luck. Then I tried logging in as root with the same result...
    -M

  6. #16

    Default Re: Home Folders Gone. EpsonCX5600 not installed. USB Drive

    What does dmesg say?

  7. #17

    Red face Re: Home Folders Gone. EpsonCX5600 not installed. USB Drive

    Right now, I am actually doing the clean install. I'll let everyone in if the problem persisted after the procedure or if it was corrected. Thanks everyone for helping out.
    -M

  8. #18

    Talking Re: Home Folders Gone. EpsonCX5600 not installed. USB Drive

    uf.........
    3 hours later all is well. A clean install did the trick. I have installed Epson CX5600 correctly and am running everything all smooth.
    Thanks everyone.
    -M

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •