Results 1 to 9 of 9

Thread: Taskbar doesn't refresh properly

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Slovenia
    Posts
    335

    Default Taskbar doesn't refresh properly

    Hi. Since the install of suse 11.1 and kde 4.1.3 I am experiencing this unproper refresh of the bottom taksbar in the right corner where there are icons like: volume manager, applet updater, pulseaudio applet,..It is not a problem of malfuncionting of the application, just the taskbar doesn't alway refreh correctly. For instance, If I start opera browser, the icon of opera appears in the right corner of taskbar, but some of the other icons, which were present before I run opera, get some "black shadows" stains (I don't know how exactly do describe it) around them. Everything works well despite this, it's just that it doesn't look pretty. I have installed the latest drivers from nvidia repository. Did anyone have similar problems. Thanks for help.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    365

    Default Re: Taskbar doesn't refresh properly


  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Slovenia
    Posts
    335

    Default Re: Taskbar doesn't refresh properly

    freedguy thanks, but if I saw the bug report correctly, the status is marked as resolved, this would mean there is a solution to it, but I just can not seen it on the bug reporting site. Am I missing something?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    365

    Default Re: Taskbar doesn't refresh properly

    The issue has been resolved by installing Qt 4.5 snapshot (very buggy right now).

    Qt 4.5 stable will come out in March, so lets wait

  5. #5
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Slovenia
    Posts
    335

    Default Re: Taskbar doesn't refresh properly

    Thanks again for explanation. I'll wait too

  6. #6

    Default Re: Taskbar doesn't refresh properly

    if you don't mind not having 3d effect you could turn off composite in x-org

    Section "Extensions"
    Option "Composite" "off"
    EndSection

  7. #7
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Slovenia
    Posts
    335

    Default Re: Taskbar doesn't refresh properly

    Thanks tom_enos, can you tell me where these file x-org is, just in case I change my mind

  8. #8
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    365

    Default Re: Taskbar doesn't refresh properly

    xorg.conf is in /etc/X11

  9. #9
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Slovenia
    Posts
    335

    Default Re: Taskbar doesn't refresh properly

    Thanks again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •