Results 1 to 3 of 3

Thread: openSUSE 11.1 GNOME issues

  1. #1

    Default openSUSE 11.1 GNOME issues

    hi
    i'm trying to get rid of MS Windows and i tried openSUSE (GNOME)

    so, i have several issues and i want to know if it's possible to do something wrong or if theese issues can be fixed

    1. when openSUSE starts it takes preety long time...the loading bar stops at the begining, stays that way 1-2 minutes and then openSUSE loads

    2. Banshee starts, it plays the music sometimes, but the UI is frozen, i can't do anything about it. if i try to quit it asks me if i want to kill the process. there were some times when banshee worked just fine.

    3. sometimes openSUSE crashes. i can move the mouse, but i can't do anything with it. the only thing that works is the "main menu" button. it happenes when i have "desktop effects" on, sometimes even after i disable them (same session)

    4. i installed "Avant Window Navigator", i deleted it (don't ask why, i just did it ), then reinstalled again, but now it just doesn't start. i used YaST


    well..i anyone could help me find the causes/fix the problems would be great

    cheers!

  2. #2

    Default Re: openSUSE 11.1 GNOME issues

    1 - press F1 during the boot to see what to slows down the boot (maybe the net initialization)

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Czech Republic
    Posts
    14

    Default Re: openSUSE 11.1 GNOME issues

    I have the same issue with Banshee. Try to update to 1.4.2, it should help

    Banshee 1.4.1 hangs on Opensuse 11.1 - openSUSE Forums

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •