Results 1 to 4 of 4

Thread: VMWare

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Louisiana
    Posts
    26

    Default VMWare

    I can't get VMWare to install. I just downloaded the new VMWare Server 2.0.0-122956. I have openSuse 11.1. I right click on the RPM and it tells me that VMWare Server could not be found. Please help.

    Mark

  2. #2

    Default Re: VMWare

    Quote Originally Posted by MarkTSmith78 View Post
    I can't get VMWare to install. I just downloaded the new VMWare Server 2.0.0-122956. I have openSuse 11.1. I right click on the RPM and it tells me that VMWare Server could not be found. Please help.

    Mark
    Workstation 6.5.1 installs just fine, if that could help you.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    NE Arkansas
    Posts
    1,126

    Default Re: VMWare

    Quote Originally Posted by MarkTSmith78 View Post
    I can't get VMWare to install. I just downloaded the new VMWare Server 2.0.0-122956. I have openSuse 11.1. I right click on the RPM and it tells me that VMWare Server could not be found. Please help.

    Mark
    read through this: Getting VMware to run on openSUSE 11.1 - openSUSE Forums
    Desktop Asus X-99 Viper. uefi & secure Boot, Win10, Leap 15.1 B & Leap 43.2; and, Laptop: ASUS GL752VW Optimus, uefi+Secure Boot, Win10, Leap 15 & T-weed

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Oz
    Posts
    11,727
    Blog Entries
    2

    Default Re: VMWare

    I've had this weird problem with VMware server 2 RPM: I can't open it using Dolphin (freezes the Dolphin window) but I can open it using Konqueror. I don't know if that's relevant -- probably just a quirk in my computer.
    Leap 42.3 & 15.1(Beta) &KDE
    FYIs from the days of yore

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •